A Review Of ابله مرغان در کودک 4 ساله
A Review Of ابله مرغان در کودک 4 ساله
Blog Article
آبله مرغان در بزرگسالان عوارض شدیدی ایجاد می کند. بثورات در این افراد بلافاصله ظاهر نمی شوندو در برخی پس از دهمین روز بیماری ظاهر می شوند، برخی دیگر پس از یک ماه.
کلینیک تخصصی ما بسته به عمق آتروفی یا هیپرتروفی، درمانهای مختلفی برای اسکار آبله مرغان دارد. هر کسی یک الگوی منحصر به فرد از اسکار آکنه آبله مرغان دارد و ما از تکنیک خود برای بهبود بافت، رنگ، کانتور و توپوگرافی استفاده میکنیم. ما اغلب از ترکیبی از درمانها استفاده میکنیم که با معاینه دقیق شروع میشوند تا بافت میکرو اسکار آکنه آبله مرغان را بررسی کنیم.
از چه پمادهایی استفاده کنم تا از خارش و سوزش بیوفته و زودتر خشک بشه؟
اسکارهای کم عمق: اسکارهای کم عمق ممکن است بهتر به درمان لیزر پاسخ دهند.
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .
با تکرار مداوم این روش به سادگی این بیماری و خارش ناشی از ان درمان خواهد شد.
ضایعات همراه با سرگیجه، اختلال در هوشیاری، افزایش ضربان قلب، تنگی نفس، لرزش، از دست دادن هماهنگی عضلات، سرفه، استفراغ، سفتی گردن و یا تب بالاتر از ۳۸.۹ درجهی سانتی گراد
ولی میتوانید برای جلوگیری از باقی ماندن جای زخم، از پماد زینکاکساید هم استفاده کنید
۲. جای زخم برجسته: گزارشهای کمینشان میدهند که آبله مرغان میتواند باعث ایجاد کلوئید شود. اینها اسکارهای برجسته هستند که در جایی رشد میکنند که پوست شما آسیب دیده است.
آیا جای زخم آبله مرغان از بین میرود؟ معمولاً آبله مرغان کمتر جای زخم دائمیبر جای میگذارد. پس از عفونت، ۶ تا ۱۲ ماه طول میکشد تا جای زخمها محو شوند.
ویروس واریسلا زوستر عامل ایجاد آبله مرغان است، که میتواند از طریق تماس مستقیم با ضایعات گسترش یابد، همچنین از طریق عطسه یا سرفهی فرد مبتلا نیز باعث انتقال بیماری میشود. در نظر داشته باشید در صورتیکه قبلا به بیماری آبله مرغان مبتلا نشدهاید و یا واکسن آن را دریافت نکرده باشید، خطر ابتلا به این بیماری افزایش مییابد.
استفاده از مخلوط سدر و ماست به حمام آبله مرغان همراه شاتره و گل ختمی حدود یک ساعت بر روی پوست، موجب کاهش خارش و حساسیت در بزرگسالان می شود و همچنین استفاده از روغن شترمرغ، روغن بابونه یا عصاره آلوئه ورا می تواند موج از بین رفتن جای آبله مرغان در پوست می شود.
مطالب موجود در سایت ، صرفا جهت افزایش اطلاعات عمومی است . هرگونه سئوال درباره بیماری ، تشخیص بیماری و تجویز دارو در حیطه وظایف پزشک بوده و لازم است جهت معاینه ، تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کرده و از خود درمانی بپرهیزید .
کلیهی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت دانش بنیان فنآوری اطلاعات نوین آسان تِک مانا است.